Articole
Clinică de estetică București

About Clinik

Exclusive Clink îți oferă cele mai inovatoare, revoluționare și accesibile tratamente faciale, tratamente corporale și estetică, într-o oază a răsfățului amplasată în centrul Capitalei.

Estetica facială este aliatul cel mai de preț al femeii moderne. 

Pe lângă efectul garantat pe care ni-l asumăm pentru satisfacția ta, îți garantăm și starea de bine.

Apa alcalină, cafeaua organică, precum și designul de vis, pasiunea pentru detalii, pe care le punem la dispoziția celor care ne trec pragul, ne fac să ne deosebim de concurență. 

Fie ca alegi mezotarapie, mărirea buzelor cu acid hialuronic, tratamente cu Plasma Pen, tatuaj sprâncene ori toxină botulinică pentru ștergerea ridurilor, apelează cu încredere la medicii noștri.

Vei obține toate informațiile necesare, astfel încât planul de tratament să fie în avantajul tău.

CLINICĂ ESTETICĂ BUCUREȘTI

Epilare definitivă cu laser

Trei tipuri de tehnologii pentru rezultate complete! 

Se poate face în orice sezon!

CLINICĂ ESTETICĂ BUCUREȘTI

Masaje SPA

Starea de bine și relaxarea nu trebuie neglijate niciodată. Un masaj bine executat, făcut de un terapeut cu experiență, cu uleiuri esențiale 100% naturale, poate transforma o zi obișnuită într-una extraordinară. Masajul terapeutic nu are efecte numai asupra corpului, ci și asupra minții. Lasă-ți simțurile răsfățate și efectele benefice nu vor întârzia să apară.

CLINICĂ ESTETICĂ BUCUREȘTI

Tatuaj sprâncene "Natural Look"

Ionela Nița-dermopigmentist acreditat Elveția 

Tehnica executată este PHI Brows, iar rezultatul este cel mai natural din lume, aceasta însemnând completarea cu fire de păr în sprânceană, asemănătoare firelor existente.

Firul tatuat în sprânceană va fi la fel de subțire ca cel natural, culoarea asemănătoare firului existent, iar forma tatuajului respectă fiecare fizionomie în parte.

Tatuajul este unul semi-permanent, care va rezista pe piele între 1-3 ani, în funcție de tipul de ten. Pigmenții folosiți sunt dintre cei mai buni, calitativi, care nu își modifică culoarea în timp.

CLINICĂ ESTETICĂ BUCUREȘTI

Tratamente faciale

Estetician Lăcrămioara

Experiența esteticienei noastre, de peste 10 ani în domeniu, îți oferă garanția unor rezultate uimitoare.

Oxigenoterapie, mezoterapie, microdermabraziune cu cristale, orice alegi, la finalul procedurilor, te invităm să savurezi o cafea organică, timp în care vei avea prilejul de a observa deja rezultatele pe chipul tău. 

CLINICĂ ESTETICĂ BUCUREȘTI

Tratamente corporale

Estetician Lăcrămioara

Îți dorești un corp în care să te simți bine?

Echipa Exclusive Clinik te va ajuta să îl ai! 

Te așteptăm cu proceduri corporale care îți sculptează corpul și îți modelează formele (remodelare corporală).

Printre cele mai eficiente și ofertate proceduri  se numără: criolipoliză localizată cu criocontur, radiofrecvență și My Body Code pentru fermitate. 

Facebook reviews

Ce spun clienții

Social media
© 2019 Exclusive Clinik. Created by G99