Tatuaje sprăncene

Tehnica executată este PHI Brows, iar rezultatul este cel mai natural din lume, aceasta însemnând completarea cu fire de păr în sprânceană, asemănătoare firelor existente.  Firul tatuat în sprânceană va fi la fel de subțire ca cel natural, culoarea asemănătoare firului existent, iar forma tatuajului respectă fiecare fizionomie în parte. Tatuajul  este unul semi-permanent, care va rezista pe piele între 1-3 ani, în funcție de tipul de ten. Pigmenții folosiți sunt dintre cei mai buni, calitativi, care nu își modifică culoarea în timp.

 • Microblading fir cu fir (tatuaj sprâncene)

  Tatuaj sprâncene (microblending fir cu fir)

  Tatuajul sprâncenelor, prin tehnica fir cu fir, în funcție de preferințele clientului se poate îmbina cu tehnica de pudrare pentru un efect mai intens.

  Tehnica de pudrare este recomandată mai ales persoanelor cu ten gras sau foarte gras, cărora sebumul este posibil să le respingă din pigment 

  Preț 800 lei (retuș inclus) 

 • Microblading fir cu fir + powder (efect pudrat)

  Tatuajul sprancenelor, prin tehnica fir cu fir,  în funcție de preferințele clientului se poate îmbina cu tehnica de pudrare pentru un efect mai intens.

  Tehnica de pudrare este recomandată mai ales persoanelor cu ten gras sau foarte gras, cărora sebumul este posibil să le respingă din pigment .

  Preț 850 lei (retuș inclus) 

 • Scoatere tatuaj sprâncene (fără laser)

  Scoaterea tatuajului cosmetic se va realiza prin tehnica PHIREMOVAL, prin care pielea se deschide și cu ajutorul soluției pe bază de acid glicolic, pigmentul din piele va fi eliminat prin cojite.

  Ștergerea tatuajului se poate realiza treptat până la curățarea definitivă din piele, prin mai multe ședințe. 

  Numărul de ședințe  poate fi determinat doar în funcție de adâncimea tatuajului, vechimea acestuia, a numărului de ședințe de tatuare propriu-zise și gradul de vindecare al pielii.

  Pentru un rezultat complet ( eliminarea definitivă a pigmentului ) tratamentul va conține cel putin 2 ședințe la interval de minim 6 săptămâni, pentru vindecarea corectă a pielii.

  De asemenea un rezultat excelent, este influențat de îngrijirea corespunzătoare " post-tratament".

  Tehnica este valabilă și pentru tatuajele corporale, de mici dimensiuni.   

  Preț 350-400 lei/ședință

Social media
© 2020 Exclusive Clinik. Created by G99