Epilarea definitivă cu laser nu este un lux, ci o necesitate!

Într-o lume în care femeile sunt mai active ca oricând, procedura de epilare definitivă le scutește de drumurile dese la salonul de cosmetică și le oferă mai mult timp liber la dispoziție.

Odată ce v-ați decis să alegeți serviciul de epilare definitivă, e bine să știți că în salonul nostru se află unul dintre cele mai performante aparate ce combină cele 3 tipuri de laser: DIODA, ALEXANDRITE și YAG. Practic, în timpul procedurii de epilare cu laser se emite o lumină cu o lungime de undă specifică ce acționează selectiv pe rădăcina foliculilor de păr. Atunci când energia este absorbită, rădăcina foliculilor părului este deteriorată și cade.

Beneficiile tratamentului: Pilozitatea inestetică este eliminată chiar și în sezonul cald, fără durere. Tratamentul de epilare definitivă este potrivit tuturor tipurilor de ten, fiind sigur și confortabil.

Rezultatele sunt vizibile de la prima ședință, însă un singur tratament nu va fi suficient pentru că firul de păr are trei faze de creștere: faza activă, faza de tranziție și faza de stagnare. Când se aplică tratamentul cu laser acesta va acționa numai asupra firelor de păr aflate în faza activă. În privința celor aflate în faza de tranziție sau de stagnare, ele vor fi eliminate în următoarele ședințe, atunci când ajung și ele în faza activă. În general, un curs complet de epilare definitivă cu laser, necesită 8-12 ședințe efectuate la un interval de 4-6 săptămâni. Eficacitatea și numărul de tratamente necesare depind de culoarea părului, de proprietățile unice și de faza de creșetere care poate varia de la o persoană la alta.

Tehnica: Direcționat pe piele, laserul este absorbit de melanina din foliculul de păr, astfel că rădăcina este eliminată. Practic firul de păr este îndepărtat, iar foliculul de păr va fi lăsat în imposibilitatea de a produce un nou fir de păr.

Interval: 1 ședință la 30 de zile. Important: Se interzice expunerea la soare, saună sau masaj cu 3 zile înainte și după tratament. De asemenea se recomandă folosirea unei creme cu factor de protecție.

Preț promoțional: 4990 LEI pentru 8 ședințe Full Body.

Meniu
Call Now ButtonApelează