De ce e important sa iti personalizezi rutina zilnica de ingrijire a tenului?

Femeile acorda tot mai multa atentie ingrijirii tenului, insa comit o greseala fundamentala: folosesc produse si proceduri de masa, neglijand unicitatea fiecarui tip de piele si a stilului de viata pe care fiecare persoana il are.

Secretul “tineretii fara batranete” in materie de ten consta in folosirea unor solutii de ingrijire personalizate, care sa ofere pielii exact ceea ce ii trebuie.

Exclusive Spa iti pune la dispozitie produse si proceduri revolutionare de ingrijire a pielii, cu efect anti-aging, care sunt personalizate in functie de caracteristicile tenului tau si de stilul tau de viata.

In prima faza, ti se va face evaluarea pielii, apoi vei primi o formula personalizata, inovatoare şi avansata de ingrijire a pielii, sub forma unui set personalizat de cinci produse (trei seruri, o lotiune de zi si una de noapte) formulate pentru a livra beneficii complexe anti-imbatranire. Vei putea folosi acest set personalizat acasa, astfel incat sa intretii aspectul tenului zilnic, nu doar prin sedintele de la salon.

Mai mult decat atat, aceasta formula unica pentru tine nu este personalizata numai in functie de trasaturile tenului tau (tipul de ten, liniile si ridurile, pigmentarea, marimea porilor, etc), ci si in functie de stilul tau de viata (unde locuiesti, cate ore stai zilnic afara la soare, daca ai anumite vicii precum fumatul) si preferintele tale (vrei crema cu parfum sau fara, cu factor de protectie sau fara, nivelul de hidratare al cremei etc).

Tenul tau este afectat de toti factorii la care este expus, de aceea rutina de ingrijire trebuie sa fie adaptata la nevoile sale intr-o anumita perioada. De pilda, pe timpul iernii, nevoia de hidratare e mai mare, in timp ce vara poti avea nevoie de factor de protectie solara mai mare decat in alte anotimpuri. De asemenea, fumatul restrictioneaza circulatia sanguina la nivelul pielii, ceea ce inseamna ca fumatorii pot avea pielea mai uscata decat nefumatorii, iar nevoia de nutrienti la nivel cutanat e si ea mai mare.

Rutina de ingrijire zilnica este mult simplificata in momentul in care incepem sa utilizam un regim unic personalizat, in funcţie de nevoile si preferintele noastre specifice.

Meniu
Call Now ButtonApelează